IK HEB EEN NIEUWE BOOT! (World of Warships)

22,906 views
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,771 votes, average: 4.93 out of 5)
Loading...

DOE MEE!: https://wo.ws/2Jt6vXN
Bedankt voor het kijken!

?Ik scheld niet in mijn video’s en er is geen geweld te zien
?Mijn video’s zijn voor alle leeftijden, family friendly!
?Al mijn video’s zijn gemaakt om te entertainen

Geniet van mijn video’s!?

39 Comments:

 1. FIRST

 2. leuke video job blijf zo door gaan?????????????????????

 3. Mag ik een hartje ? volg je al 2 jaar❤️❤️

 4. Beste youtuber ?

 5. jee ik hoor bij first jipie

  • alla beehunter dat is waar, de tijd zegt het

  • alla beehunter efvfjeb jee cnsj ik de ik de vhnf vmndch dschkdawmhqvdngvqecdhdwgvcghdw dr qeghd weg csqgy djayge ygjsa cvjsq dvmaemvd aemd wdhbc hbadcbjdacnbk asckb sacas mcasnbcnbsa cjbeb cbnasbcndabjmc qsmbh chmbsa bhmas gehad vhmxasghm catch vis vhda hbcdabhcdabhm xabmh gehad bad vijand abxh hbmxa bijna badbnsabnm axbmn adbnm bijna hbmxa bmndanb van majbd cjbeb nu dacmbj sabmjc dab,is da,mac b,dan cm,bed cjbdks cm dec,in dwjc,b we,hbs dwbmj stad cmjgds chbjdw chbjdw chbjdw cvhjd wbjvsDBjkc erbij cwrabjkc dwbjkvrwbkjWDvkbjdwbkvdwvjbkwdcbjkwdckbj dwkbj SDbkjc wdkjh cdwHkj erbij ckhjwd ckjhds chkj dwkchj bent dbhjc cjbeb cjbeb hbs cebj cjbe in qebjc denk chbjdw bindend vhbkwd BNN DENKT Erbij vertik bed chbjdw studietijd disc cvhjd vhbkwd icht duck dwing erbij weken steun dankt cjbdks stuk datum Univé chemicus echt Chen echt items dans gamen bjsc onbeschadigde driedaags Dante ether have gehad gh arend eert dungan vermeed event wevec wevec Vega tante thans vhnf fans contracten Steve cvhwd cvhwd cvhwd cvhwd cvhwd canvas hemd werkte eert senang tandarts werden advent dacht rang canvas cvhjd crimes canvas dry serves gas demente

 6. Je bent cool speel dit veel en doe een giveway pls

 7. Super leuk job doe zo voort!

 8. Job ik volg je al drie jaar en ik vindt dat jij de 1mln abonnees verdient

 9. Je bent mijn lievelings YouTuber, en je kanaal is geweldig ,ik ben je grootste fan en heb nog nooit iets gewonnen van een YouTuber Ik zou je pet best wel willen winnen en ik zweer het Ik heb nog nooit iets gewonnen van een YouTuber, Ik zweer op mijn moeder ik heb nog nooit iets gewonnen van een YouTuber.

 10. Hamza El hassnaoui

  Hey dat heb ik ook

 11. Doe is house flipper

 12. Je bent de beste en leukste YouTube voor mij de video’s van jou maken mij na school altijd weer blij ?

 13. Hoi

 14. Yo job ik volg je nu al 4 jaar en ik vind dat jij alle abbonnees van alle youtubers moet krijgen

 15. Laura Vandenbosch

  Ik wil je pet wel XD dit is een leuke en lieve reactie (Geef toe!!) XD

 16. NOCH SURVIVAL

 17. Hyy job!!❤ ik volg je al sinds doemaargamen. Je bent mijn favo youtuber!! YOUR THE BEST? als ik me niet goed voel kijk ik je vids en dan word ik weer wat blijer. NO JOKE. I luf you!!❤❤❤❤

 18. Quinten Delgouffe

  Livestream world of warschip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *